OVER LEONIE
Display Menu

Ik ben Leonie en blij je hier op mijn yoga site te ontmoeten. Een aantal jaren geleden werkte ik in commerciële bedrijven, in marketing & communicatie en dacht dat daar mijn toekomst op werkgebied zou liggen. Mijn pad liep anders en inmiddels ben ik fulltime actief in de yogabranche.

 

Ze zeggen wel eens dat yoga een “way of life” is en ook ik ga daarin mee. Op het punt in mijn leven dat ik mijn hoofd te veel liet bepalen waar ik heen ging, heeft de fysieke yoga mij in mijn lichaam teruggebracht en mij zoveel geleerd over mijzelf en over hoe ik dingen anders kan zien en aanpakken. Voor mij geldt echt dat waar ik op de mat mee geconfronteerd werd, mij veel vertelde over hoe ik in het leven met dingen omging. En voor mij was yoga de ultieme beleving van geluk, zoals ik het bij niets anders ervaren had. Ik realiseerde mij dat ik dingen anders wilde doen, om een rustiger, blijer en vrijer persoon te worden. Ik koos voor een Ashtanga Vinyasa opleiding en nadien ook voor andere yogastijlen. Inmiddels geef ik fulltime les en leef mijn yoga “on and off the mat”.

 

Leonie Slond

Ik geloof dat de fysieke inspanning van yoga ervoor zorgt, dat de geest ruimte krijgt. We kunnen onze ratio een moment laten rusten, meer aarding ervaring zodat er daarna meer ruimte is om te voelen waar wij staan, waar wij heen willen en waar wij gelukkig van worden. Dit stukje rust en geaardheid, laat ik mensen graag ervaring in mijn lessen, die variëren van yang lessen (Ashtanga Vinyasa Yoga) tot ying lessen (Restorative Yoga).

Daarnaast staan mildheid naar jezelf en zorgen voor jezelf bij mij centraal. Ben je nieuwsgierig geworden? Ik ontmoet je graag in éen van mijn lessen of tijdens andere yoga-activiteiten!

 

Namasté!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018

 

Studio Santosha, Leonie Slond

 

Email :  leonie.slond@kpnmail.nl

 

Tel :       06 15867516

Privacystatement

OVER LEONIE
Leonie Slond
OVER LEONIE
Leonie Slond
OVER LEONIE
Leonie Slond
OVER LEONIE
Leonie Slond
OVER LEONIE
Leonie Slond
OVER LEONIE
Leonie Slond
OVER LEONIE
Leonie Slond
OVER LEONIE
Leonie Slond