REFERENTIES
Display Menu

Het komt niet vaak voor dat ik een “click” heb met een yoga docent. Dit is voor mij wel het aller belangrijkste als ik een les bij iemand volg en dat is ook wat mij aan yoga heeft aangetrokken. Bij de eerste les met Leonie voelde ik het gelijk, die “click”. Ze heeft zo'n oprechte interesse in elke individu, dat de les voor mij gelijk heel persoonlijk aanvoelde. De instructies van Leonie zijn zo zorgvuldig dat je haar stap voor stap en makkelijk kan volgen. Zowel in de Ashtanga les als in de Restorative les, straalt ze mildheid en zachtheid uit, met tegelijkertijd focus en energie die je ook indirect van haar absorbeert. Ik ben dankbaar voor Leonie als docent, die mij inspireert om zelf een betere docent te zijn, zodat ik deze elementen ook in mijn lessen kan integreren.

Leonie is een gedreven en getalenteerd yoga docente. Ze doet de houdingen perfect voor en begeleid je mondeling heel goed door de lessen heen en ondersteunt tussendoor, waar dat nodig is. Ze doorziet haar yogi’s en heeft heel goed door waar de focus het best op gelegd kan worden. Ze biedt uitdaging, waardoor je toch iedere keer je eigen grens weer een beetje leert verleggen en dit vergroot je flexibiliteit. Ik kijk iedere week weer uit naar de Ashtanga les met Leonie en hoop deze nog lang te kunnen volgen.  Het houdt me lichamelijk in vorm en geestelijk in balans. Dank daarvoor Leonie

Elke week ga ik met veel plezier naar de ashtanga les van Leonie. Haar lessen zijn een cadeautje voor mezelf. Even een uur de boel de boel laten, tijd voor mezelf en mijn lijf! De lessen van Leonie zijn dynamisch, krachtig en ontspannend. Het uur vliegt voorbij!

Écht een feestje om mijn eerste Ashtanga les bij Leonie te mogen doen!

Ik kan IEDEREEN Ashstanga aanraden (je komt echt in een flow staat!) en HELEMAAL bij Leonie!

Wat een goede uitleg geeft ze en correcties op je houdingen waar je je niet bewust van was. Na 3 jaar yoga zijn er toch blijkbaar verbeteringen mogelijk in de downward facing dog, HEERLIJK om te ervaren. ;-)

De les bij Leonie is een fantastische combinatie van weten wat je doet, leren, uitdaging, een enorme workout en 'zijn in het moment'.

Alle termen die ik nooit helemaal snapte (bandha's, drishti) kwamen aanbod en ik voelde me veilig om er naar te vragen.

Wil je dus maximaal leren en in het NU komen? BOEK een les bij Leonie, een waar cadeau aan jezelf!

 

 

 

 

Na een yogales van Leonie voel ik mij zo goed: relaxed en energiek tegelijk. Leonie geeft fijne en duidelijke begeleiding. Ze heeft me geholpen niet gelijk alles te doen, maar juist de yoga goed te leren door een stapje terug te doen. Nu, één jaar later, lukken dingen/houdingen op zo’n relaxte manier. Ik vind Leonie haar manier van les geven heel fijn: duidelijk, gericht op ieder individu en met telkens weer een nieuwe zijstap in het vaste programma.

Leonie is een hele fijne yoga docent. Ik volg nu ruim een jaar Ashtanga yoga bij haar en heb onwijs veel geleerd en leer nog steeds. Leonie weet waar ze het over heeft en blijft zichzelf ook goed ontwikkelen. Ze geeft les volgens de Ashtanga traditie en heeft een sterke eigen practice.

 Ook haar restorative en yoga nidra lessen zijn erg fijn. Leonie heeft een fijne rustige en duidelijk stem en zorgt ervoor dat jij echt kunt ontspannen.

 

 

 

 

Sinds augustus 2017 volg ik wekelijks Ashtanga Yoga bij Leonie. Ik ben erg blij dat ik deze vorm van yoga heb ontdekt. Ashtanga yoga helpt mij om mijn grenzen te verleggen, met respect voor mijn lichaam en mogelijkheden.

Leonie is een enthousiaste lerares, ze brengt haar kennis op een prettige en toegankelijke manier over. Haar lessen zijn altijd uitdagend en er is veel ruimte voor ontwikkeling, wat mij erg aanspreekt. Leonie inspireert en motiveert mij om steeds weer mijn grenzen te verleggen. Ik hoop nog veel lessen bij Leonie te mogen volgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018

 

Studio Santosha, Leonie Slond

 

Email :  leonie.slond@kpnmail.nl

 

Tel :       06 15867516

Privacystatement

REFERENTIES
REFERENTIES
REFERENTIES
REFERENTIES
REFERENTIES
REFERENTIES
REFERENTIES
REFERENTIES